WORKSHOPS

GODINNEN IN ELKE VROUW
7 dinsdagavonden
vanaf 21.04.2020

Een boeiende reeks workshops voor vrouwen die zich meer bewust willen worden van zichzelf, hun mogelijkheden, talenten en grenzen en vanuit hun innerlijke kracht willen leven.

Per avond behandelen we één godin uit de Griekse mythologie. Deze archetypes zijn universeel; we dragen ze dus allemaal in meerdere of mindere mate in ons.

We stemmen telkens af op de vrouwelijke energie van één godin en via een verhaal, deelrondes, workshops, meditatie,... ontdekken we hun specifieke kwaliteiten en aspecten, en merken we of we die zelf ook al ontwikkeld hebben of hierin nog kunnen groeien. Om meer zelfvertrouwen, verbinding en authenticiteit in ons leven te brengen en te groeien naar zelfrealisatie.

De reeks van 7 workshops wordt gegeven op 7 dinsdagavonden

van 19.30-21.30 u

Data: Di 21 en 28 april, 5, 12, 19, en 26 mei en 2 juni 2020

Meld je aan!

Prijs: € 245 voor de reeks

 

 

 

Locatie: 't Verstand van Leven, Sint-Kornelisplein 20, Horebeke (Ingang en Parking om de hoek: Muziekstraat 1)
 

Wil je deze reeks bij jou thuis laten doorgaan, dan mag jij gratis deelnemen. Data af te spreken.

Min 5 deelneemsters

Getuigenis:

“Godinnen in elke vrouw”. De titel beloofde een boeiende reis. Een reis doorheen de geschiedenis en archetypes. Op zoek naar oude verhalen en wijsheid. Op zoek naar ‘weten’ dat er ergens is, maar verborgen blijft, ondergesneeuwd.  Ik had er zin in om mijn eigen godinnen te leren kennen en te ontdekken welke rol ze spelen in mijn leven. Verwacht geen klassieke cursus, geen lezing.  Sabine neemt je op haar eigen manier mee op reis, elke keer opnieuw en elke keer anders. Ondertussen koester ik mijn godinnen en de krachtige energie die in elk van de sessies werd aangeboord. Laat je ook eens meevoeren en ervaar zelf hoe je godinnen elk op hun manier bijdragen aan jouw reis.

M.M. - Merelbeke

PRIESTERES VAN EGYPTE
14 maandagavonden vanaf 14.09.2020

Deze module van de Priesteresopleiding (die ook gevolgd kan worden zonder de andere modules van de opleiding) is een inleiding tot de mysteries, goden en godinnen van het Oude Egypte.

De mythe over de passie van de godin Isis en de god Osiris staat centraal in deze 14 delige rituele workshopreeks, omdat de godin Isis op zoek ging naar de 14 delen van het in stukken gesneden lichaam van haar geliefde Osiris.

Maar ook de andere goden en vooral de godinnen uit de Egyptische mythologie komen aan bod met bijbehorende verhalen, rituelen en tradities uit de oude godinnentradities van Egypte.

Iedere week wordt er een deel van de mythe ontrafeld; een verhaal over liefde, sterven en wedergeboorte, over licht en donker, over mannelijk en vrouwelijk, over het tastbare en het verborgene, over sterven (aan ons oude zelf) en opnieuw kunnen beginnen, over de verbinding tussen lichaam en ziel en de éénwording in onszelf.

Tijdens de verhalen en workshops ontdekken we hoe we ons met de naar verbinding zoekende Isis en Osiris kunnen identificeren en zo zelf op weg gaan naar éénwording en heelwording.

De reeks van 14 rituele workshops tot heelwording gaat door op 14 maandagavonden

van 19.30 u - 21.30 u

Data: 

14, 21 en 28 september

5 en 12 oktober (niet op 19 en 26)

9, 16, 23 en 30 november (niet op 2)

7 en 14 december (niet op 21 en 28)

11, 18, 25 januari (niet op 3)
 

Prijs: € 490 voor de reeks - 50% om je plaats te reserveren, de andere 50 % voor 1 november 2020. 

Locatie: 't Verstand van Leven, Sint-Kornelisplein 20, Horebeke (Ingang en Parking om de hoek: Muziekstraat 1)

Min 5 deelneemsters

RITUELE WORKSHOP

Vroedvrouw bij
Stervenden

Bij deze Rituele Workshop gaan we naar een diepere laag om het kostbare onzichtbare rond sterven te ervaren.
We ontmoeten en ervaren Vrouwe Dood en zullen omringd zijn door de Windrichtingen, Voorouders en de krachten die groter zijn dan wij, wat ik Godin noem. 
Om als vroedvrouw stervenden te kunnen begeleiden die Afscheid nemen van dit Leven en op weg zijn naar een Nieuwe Geboorte.

Als dit je raakt , voel je dan welkom!

 

Begeleidster: Immia Schellevis
 

Locatie: 't Verstand van Leven, Sint-Kornelisplein 20, B-9667 Horebeke (Ingang en Parking om de hoek: Muziekstraat 1)

Datum: 

Oktober of november 2020, nog te bepalen.
Meld je al aan als je interesse hebt, met een voorstel voor de datum.Van 9.30 - 17.00 u
Kosten: € 150 inclusief thee, koffie en soep

Klik hieronder om in te schrijven en  stuur aub een korte motivatie mee.

Dank alvast