top of page

WORKSHOPS

GODINNEN IN ELKE VROUW
WEEKEND 9-11 DEC 2022

MARIA MAGDELENA WORKSHOP

momenteel niet ingepland

PRIESTERES VAN EGYPTE
momenteel niet ingepland
goddes.jpeg
Saint_Mary_Magdalene_by_karmievarya.jpeg
IMG_0477.jpeg

Een boeiend weekend voor vrouwen die zich meer bewust willen worden van zichzelf, hun mogelijkheden, talenten en grenzen en vanuit hun innerlijke kracht willen leven.

We behandelen 7 godinnen uit de Griekse mythologie. Deze archetypes zijn universeel; we dragen ze dus allemaal in meerdere of mindere mate in ons, maar pas als we er ons bewust van worden, kunnen we er iets van leren.

We stemmen telkens af op de energie van één godin en via een verhaal, deelrondes, workshops, meditatie,... ontdekken we hun specifieke kwaliteiten en aspecten, en merken we of we die zelf ook al ontwikkeld hebben of hierin nog kunnen groeien. Om meer vrouwelijke energie,  zelfvertrouwen, verbinding en authenticiteit in ons leven te brengen en te groeien naar zelfrealisatie.

Datum: van vr 9 tot zon 1.12. 2022
Max. 8 deelneemsters

Meld je tijdig aan!

Prijs: € 345 voor het weekend, all in (logies, maaltijden, begeleiding)

Praktisch:
Meebrengen: na inschrijving ontvange je een packlist voor het weekend.

MEER INFO GODINNENWEEKEND

Rond de Paastijd is het personage van Maria Magdalena erg aanwezig. Zij was degene die als eerste ontdekte dat het graf leeg was. 
Tijdens deze avond gaan we op zoek naar wie zij was, naar wat er van haar is overgebleven in de geschriften, naar wat haar rol was en haar verhouding tot Jezus en de andere discipelen. Maar ook naar wie zij nog steeds is voor ons, hoe we haar in ere kunnen herstellen zonder in zwart/wit denken te vervallen, hoe we haar kunnen terugvinden in ons hart als vrouw die eens de geliefde leerling was, en ook als de levende vrouw in de huidige maatschappij, die het waagt om echt haar hart te volgen en daar dan ook de volle verantwoordelijkheid voor neemt.
Deze workshop verruimt onze kennis, ons bewustzijn en ons gevoel om in diepere verbinding te komen met de verschillende aspecten van deze bijzondere vrouw.

Bij deze Rituele Workshop gaan we naar een diepere laag om de kostbaarheid van zachtheid te ervaren

Datum Workshop: 

nog niet bepaald

Kosten: 

Max. 14 participanten 

Praktisch:

Na inschrijving ontvang je nog praktische info omtrent wat je moet meebrengen. 

 

Deze training is een inleiding tot de mysteries, goden en godinnen van het Oude Egypte. Het maakt deel uit van de Priesteresopleiding, maar kan ook als afzonderlijke reeks gevolgd worden.

De rode draad in deze 14 delige rituele workshops is de mythe over de passie van de godin Isis en de god Osiris. Hierin gaat Isis op zoek naar de 14 delen van het in stukken gesneden lichaam van haar geliefde Osiris. Een verhaal over de universele, onvoorwaardelijke liefde en de zoektocht naar heelwording.

Maar ook de andere goden en vooral de godinnen uit de Egyptische mythologie komen aan bod met bijbehorende verhalen, rituelen en tradities uit de oude godinnentradities van Egypte.

Iedere week wordt er een deel van de mythe ontrafeld; een verhaal over liefde, sterven en wedergeboorte, over licht en donker, over mannelijk en vrouwelijk, over het tastbare en het verborgene, over sterven (aan ons oude zelf) en opnieuw kunnen beginnen, over de verbinding tussen lichaam en ziel en de éénwording in onszelf.

Tijdens de verhalen, deelrondes, meditaties en workshops ontdekken we hoe we ons met de naar verbinding zoekende Isis en Osiris kunnen identificeren, op hun liefde kunnen afstemmen en zo zelf op weg gaan naar éénwording.

 

Data 2023: 

Nog niet bepaald

de reeks rituele workshops  gaat door op 14 avonden:

telkens van 19.30 u - 21.30 u
 

Prijs: € 490 voor de reeks. 50% bij inschrijving om je plaats te reserveren, de andere 50 % 2 weken voor de start.
 

bottom of page