top of page

GODINNEN RETREATS & VROUWENREIZEN

Godinnenweekends, reizen en retreats

brengen ons in de gelegenheid om echt bij onszelf en onze verlangens te komen en om te herbronnen. We komen samen in de cirkel om ons te verbinden met elkaar, maar er is ook gelegenheid om af te stemmen op onze eigen essentie en wie we echt zijn, gedragen en gesteund door de kring vrouwen om ons heen. Dit sacraal vrouwelijke brengt ons terug tot onszelf en onze heilige missie hier op aarde. Hoe ver die ook ondergesneeuwd was.
 

De weldaad van een retreat ligt in het sacraal vrouwelijke:

vertragen, verstillen, verzachten, verdiepen ...

Door bij onszelf te zijn kunnen we
het gefluister van onze i
nnerlijke stem weer horen.
En 
vanuit deze zijnsmodus kunnen we manifesteren.

 

In verbinding met Vrouwe Natuur en je Sisters

Weg van huis, van alle anderen die allerlei van je willen, van je werk en de vele verplichtingen en beslommeringen kan je je leven weer vanuit een breder perspectief overzien.
De deelrondes in de vrouwencirkel zorgen ervoor dat je de kracht en de steun van het sisterhood ervaart, wat enorm transformerend is.

En de tijd die we in stilte in de natuur doorbrengen, brengt ons terug in balans en in contact met wat we nu echt willen in ons leven.

Scrol naar beneden voor de geplande retreats en reizen.

Midsummer Goddess Retreat Bretagne

je innerlijke godin laten stralen 
Do 15 tot do 22 juni 2023

Deze women-only reis maken we zowel in de buitenwereld, in de prachtige natuur van Bretagne, in contact met de elementen en de buitengewone megalitische bouwwerken, als naar binnen om onze innerlijke godin te laten ontwaken en stralen!

 

Klik hier voor meer info

Schermafbeelding 2020-09-22 om 10.57.35 2.jpeg
San women.jpeg

November 2023 
(exacte data volgen binnenkort)

Een avontuurlijke women-only reis waarbij we ons verbinden met de onbezoedelde, wilde natuur van Namibië, als met de harteklop  van de Afrikaanse Aarde. Daar kunnen we opnieuw afstemmen met onze vrouwelijke natuur: de dingen waardoor ons eigen hart sneller gaat slaan.
 

We reizen fysiek en met onze ziel naar dit land, waar de prehistorie nog vlakbij is, om ons  te verbinden met onze Afrikaanse Sisters, en om ons de oude wijsheid van de vrouwen, de essentie van het leven en van wie we eigenlijk zijn opnieuw te her-inneren.

 

To hear the Heartbeat of Mama Africa,
we will dive into a big ocean of stories, wildlife, hiking trails, bushwalks, healing dance, rock engravings, bushcraft,

sharing circles and rituals.
And travel to mountain tops
of ancient women's wisdom and traditions, 
and many kilometers of unspoilt nature.

Klik hier voor meer info

bottom of page