top of page

PRIESTESS OF
ANCIENT GREECE 

& MINOAN CRETE

2 modules:

één in België en één in Griekenland

GODINNEN IN ELKE VROUW 
REEKS VAN 7 WORKSHOPS 
OP 7 DINSDAGAVONDEN

ELEVATING THE DIVINE FEMININ

GODDESS JOURNEY GREECE
 5.9.2020 TO 12.9.2020 

goddes.jpeg
E4C29A83-3700-40A4-9892-4BE0BDCA2782_4_5

MODULE 1: 7 WORKSHOPS IN BELGIË
 

Binnenin jou woont een prachtige godin. Haar leren kennen behoort tot de boeiendste uitdaging van je leven. Ze heeft veel gezichten, en bij ieder gezicht hoort een karakter en bijzondere kwaliteiten en eigenschappen.
Deze archetypes zijn universeel; we dragen ze dus allemaal in meerdere of mindere mate in ons. Vrouwen die zich bewuster willen worden van zichzelf, hun talenten en hun grenzen en vanuit hun innerlijke kracht willen leven, kunnen op 7 dinsdagavonden de godin(nen) in zichzelf leren kennen.

Per avond behandelen we één godin uit de Griekse mythologie. We stemmen telkens af op haar energie en via een verhaal, deelrondes, dans, meditatie,... ontdekken we hun specifieke kwaliteiten en aspecten, en merken we of we die zelf ook al ontwikkeld hebben of hierin nog kunnen groeien. Om meer zelfvertrouwen, verbinding en authenticiteit in ons leven te brengen en ten volle te groeien naar zelfrealisatie.

Data: di 21 en 28 april, 5, 12, 19, en 26 meien 2 juni 2020

Prijs: € 245 voor de reeks, 

thee, water, appelsap en versnaperingen inbegrepen.
 

Locatie: 't Verstand van Leven, Sint-Kornelisplein 20, B-9667 Horebeke (Ingang en Parking om de hoek: Muziekstraat 1) 

BOEK NU

MODULE 2:  RETREAT ELEVATING THE DIVINE FEMININ
Vr 4 - Za 12 september 2020 - Athens, Greece 

 

De terugkeer van het Vrouwelijke op Aarde is al een tijdje bezig, maar soms is er zo veel chaos dat we het niet zien. Ieder van ons kan een belangrijke rol spelen om deze energie opnieuw geboren te laten worden op Aarde en de mannelijke en vrouwelijke kracht te verbinden.

 

VROUWEN MOETEN IN HUN LEIDERSCHAP STAPPEN
Maar op een nieuwe manier. Voor het creëren en het vestigen van een nieuwe wereldorde die meer in balans is en synchroon loopt met de natuur, is het nodig dat het vrouwelijke in ons ontwaakt; een kracht die tegelijk heel zacht en verbindend is. En dat kan alleen gebeuren als er we begrijpen hoe dat vrouwelijke zich op het fysieke, mentale, intellectuele, emotionele en spirituele vlak manifesteert.

Tijdens deze retreat verdiepen we ons iedere dag in dit proces zodat we tools ontwikkelen waarmee we die  nieuwe wereld kunnen creëren, collectief en voor onszelf. Door meditatie, yoga, rituelen, workshops, dans, teachings, oefeningen, verhalen, deelrondes, ... kunnen we contact maken met deze bijzondere zachte vrouwelijke energie, waardoor we in onze kracht komen en leiding kunnen geven op een nieuwe manier, zonder het autoritaire mannelijke model. Als vrouwen die manier van zijn, samenwerken en leiding geven ontdekken, voelt dat zo natuurlijk en prettig, dat ze dat ook gemakkelijk kunnen overdragen op de hele mensheid en hiermee de balans kunnen herstellen die zo hard nodig is!

Praktisch:

Vr 4.9.20: aankomst (zo vroeg mogelijk) in Athene, Inchecken hotel & Overnachting

18.00-20.00 u: bezoek aan de Acropolis en het museum + welcoming dinner

Za 5.9.2020: Vertrek met de huurauto naar het Retreat Centre, waar we de rest van de week blijven.
Za12.9.2020: terugreis naar de luchthaven (neem even contact op om te zien wie welke vluchten heeft geboekt, zodat je eventueel op dezelfde vlucht zit).

Prijs: € 995 voor de retreat, inclusief alle hotels (op basis van een tweepersoonskamer), maaltijden, water, transport in Griekenland, ...

Extra voor een éénpersoonsklamer: € 25/nacht

Excl.: entreetickets tot heiligdommen en musea, je eigen drankjes, persoonlijke souvenirs, ...
 

Locatie: (volgt)

BOEK NU
ritual at falasairna 3.jpeg
bottom of page