PRIESTERES

  
 

TRAINING
 

EEN MODULAIRE
EN INTERNATIONALE TRAINING
WAAR JE OP IEDER MOMENT
KUNT INSTAPPEN
EN DIE ONDERSTEUND WORDT DOOR WORKSHOP-REEKSEN IN BELGIË

Priesteres is een roeping. Je voelt het van binnen: er is iets dat je naar hier heeft geleid en je ziel roept: 'Jaaaaaa....' Ook al weet je niet precies wat het je zal brengen, je voelt dat je op de goede weg zit.

Priesteres word je wel niet zomaar gauw even door wat workshops te volgen. Dat is een goed begin, maar het vraagt een degelijke en verdiepende opleiding waarbij je tegelijk een traject doorloopt van een diepgaande, helende, transformerende persoonlijkheidsontwikkeling; een soort rijpingsproces waarbij je helemaal in je kracht komt. Daarom loopt de training over verschillende jaren, maar je kiest zelf het tempo.  Sommige vrouwen kiezen voor een snel en intens traject, anderen nemen echt hun tijd om alles te integreren.

Een internationale training

Om Priesters te worden is het essentieel om naar die plekken te gaan waar de energie uit de Oude Godinnentradities voelbaar aanwezig is. Daarom bestaan 3 van de 4 modules uit Spirituele Reizen:
 

 

We verbinden ons daar met de energie in tempels, bronnen, grotten en heuveltoppen, op begraafplaatsen en in heiligdommen.
 


WOMEN

WITH


WINGS

 

EEN TRAINING VAN 9 MAAND

IN SPIRITUEEL LEIDERSCHAP
VOOR VROUWEN DIE IETS NIEUWS
WILLEN GAAN DOEN IN HUN LEVEN

Women With Wings is een training voor vrouwen die voelen dat ze iets anders willen gaan doen in hun leven, maar nog niet precies weten wat. Of het wel weten, maar  steun en begeleiding kunnen gebruiken bij het realiseren ervan.

Een training in de vorm van een vrouwencirkel
Eén dag per maand komen we samen in de cirkel, waarbij we delen wat er in ons leven speelt en ieder een commitment aangaat om stappen te zetten op haar eigen individuele pad.
Tegelijk biedt WWW teachings, mythes, rituelen en workshops waardoor we voelen dat we niet alleen zijn en samen ons pad gaan.
We cultiveren het Sisterhood waardoor we elkaars uitdagingen beter kunnen herkennen en begrijpen en elkaar ondersteunen om de drempels te nemen die nodig zijn om onszelf te realiseren.
Ieder wordt bij WWW ook regelmatig
 op haar unieke weg begeleid onder de vorm van individuele coachings.
Tussenin is er intervisie en spreken de vrouwen af met één van de anderen om zich te oefenen in datgene wat ze in de wereld wil gaan brengen.

Meer info en data komende reeks op de aparte website: www.womenwithwings.be

 

Women With Wings,

voor vrouwen

die hun vleugels willen uitslaan!