top of page

Heksen Wandeltocht

1 november 2023, 11:00 u, Ellezelles (Ronse)

Heksen Wandeltocht.jpg

Heksen

Heksen zijn geen lelijke, slechte vrouwen, die murmelend toverspreuken ten beste geven. Nee we zijn vastbesloten, moderne vrouwen, die zich door de oude geest en tradities laten inspireren. Wij zetten onze krachten en kennis in als wegbegeleidsters voor degenen die door het bos de bomen niet meer zien. Ondanks alles geloven we in de kracht van de natuur, de liefde en een nieuwe wereld. Het wezen van de heks wordt in deze tijd opnieuw gedefinieerd en haar ware opdracht wordt helder: een wijze vrouw zijn. Haar  intenties zijn de oerkennis door te geven en de oerkrachten die in ieder van ons sluimeren, vrouwen en mannen, te laten ontwaken. Onze intuïtieve vermogens moeten alleen gewekt worden. Samen weven we een positieve gemeenschap, een web van geloof, hoop en liefde, ten beste van alles en iedereen.


Ik vraag jullie dan ook met aandrang om met Halloween NIET verkleed te gaan als heks, GEEN poppen van heksen te verbranden enz. Dit activeert enkel de energie opnieuw van de drama’s die er ooit zijn gebeurd, terwijl we die vrouwen nu juist willen bedanken voor hun wijsheid en kennis van de natuur en de manier waarop ze nieuwe, fijnere bewustzijnsniveaus hebben ontsloten.

Wandelen om te helen

Wat er in het verleden met deze wijze vrouwen gebeurd is, is gewoon niet te schatten.
Raakt dit jou ook?


Wandel dan mee op woe 1 november om samen deze energie te helen. Onderweg vertel ik een verhaal waarin we hen gedenken en samen nemen we de tijd om in de open space een rechtzettingsritueel voor hen te laten ontstaan.
Breng daarvoor een (natuur)voorwerp mee dat van betekenis is voor jou, dat je in de cirkel wilt neerleggen om deze vrouwen te herinneren en te eren.

 

Afspraak om 10:45 u
aan Restaurant Boekzitting, Boekzitting 10, Ronse.
Parkeergelegenheid rondom.

We vertrekken om 11:00 u
en stappen door het prachtige glooiende landschap van de Pays des Collines. De Heksen Wandelroute is 14 km en duurt 2,5 uur + de tijd dat we stoppen voor het verhaal enz.

Ook bij regenweer gaat het door. Zorg voor gepaste kledij en schoeisel, een picknick en iets warms om te drinken.

Inschrijven via het contactformulier of 0497 305 505
Na inschrijving ontvang je een mail met nog wat extra info.

Vrije bijdrage
om de organisatie van dergelijke initiatieven te steunen is fijn
 (richtprijs 10 €).

 


 

Heksen Wandeltocht

Op verschillende plaatsen met een heksenverleden wordt men bewuster over het drama wat er met deze vrouwen gebeurd is.
 

Lier ondertekent memorandum om heksenverleden
respectvol te herdenken. 

Lees hier het artikel : https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231013_94448270

bottom of page